WIE  ZIJN WIJ ?

Kemping Kids is op vraag van Pasar Kempen opgericht door 2 gezinnen die reeds actief deelnemen aan verschillende Pasar vakanties. Wij willen ons ten volle inzetten om onze kampeerervaringen te delen met andere gezinnen en hen een leuke vakantie bezorgen!

Tijdens één van de Happy Kids kampen, in mei 2015, leerden de 2 koppels elkaar kennen, al snel speelden onze kindjes samen, werd er gezellig samen gegeten, gewinkeld, wandelingen en andere activiteiten gedaan.
Door het grote succes vandaag van de Happy Kids ontstond de vraag voor het oprichten van een extra tak van Pasar voor kamperen met kinderen.  Dit vormt, samen met het feit dat wij enorm graag kamperen en dit gevoel willen delen met andere gezinnen, de reden waarom wij ons volledig willen engageren in het uitbouwen van de nieuwe Pasar tak "Kemping Kids"
De klik was er en zo zijn we er samen toe gekomen om in dit avontuur van de "Kemping Kids" te stappen

JAN & AN
RINGOET - BERGHMANS
TOM & INE
WILLEMS - PSZENICZKO

Jan is al van kinds af aan een fervent kampeerder. Samen met zijn ouders, broers en zussen keken ze jaarlijks uit naar hun welverdiende vakantie met VakantieGenoegens in Nieuwpoort!

Toen hij An leerde kennen heeft hij de kampeerbacterie snel doorgegeven wat maakt dat zij ondertussen reeds vele jaren samen met hun gezin met 3 kinderen kamperen tijdens de zomermaanden.

Een paar jaar geleden kwamen zij, via de Pasar 2de handsbeurs in de Nekkerhallen te Mechelen, in contact met de Happy Kids, een formule die enorm aansprak omdat ons jongste kindje nog maar 7 was en zo de mogelijkheid heeft op vakantie veel nieuwe vriendjes te leren kennen. Zij waren onmiddellijk verkocht en de kampeerweekendjes volgden elkaar snel op!

Tom en Ine kamperen, tesamen met hun gezin met 2 kindjes, sedert 5 jaar. Aanvankelijk startten zij bij de regionale kampeerclub, o.a. Turnhout en Oud-Turnhout.

Na een jaartje vernamen zij via deze clubs, het bestaan van de Happy kids kampeerclub en hebben ze de gok gewaagd en ingeschreven voor het mei-kamp te Lo Reninge. De formule is hen zodanig bevallen en meerdere kampen volgden elkaar op.

Als ex-chiroleider zit Tom barstensvol animatie-ideeën die hij, tesamen met Ine, An en Jan, graag verder wil uitwerken. Als dit terugbetaald wordt door een kinderglimlach, volstaat dat voor ons ruimschots.  Het is dan ook de bedoeling de kinderen, en de ouders, een schitterend vakantie te bezorgen.